Voor angstige patiënten

Angst voor de tandarts?

Angst voor de tandarts is niet iets om u voor te schamen. In Nederland zijn er meer dan 2 miljoen mensen die hier last van hebben. De één in sterkere mate dan de ander.

Wat te doen bij angst voor de tandarts?

Op http://www.tandarts.nl/angst staan een aantal praktische tips. U kunt er met anderen over praten, spreek met uw tandarts een teken af waarop hij stopt als het iets te veel pijn begint te doen en misschien wel het belangrijkste: zoek een tandarts die u vertrouwt en waarbij u zich op uw gemak voelt. Wij zijn ons bewust hoe belangrijk dit is. Daarom kunt u altijd een keer komen kennismaken zonder verdere verplichting.

Wat kan de tandarts doen?

Als u aangeeft dat een tandartsbezoek voor u erg spannend is, dan plannen wij extra tijd in. Als u dat prettig vind nemen we eerst de behandeling of het onderzoek door. Er is geen druk om deze behandeling vervolgens te ondergaan. De keuze is aan u.

 

Waarmee kunnen wij u helpen?

20151112_110402

Kinderen krijgen bij ons een speciale behandeling. Niet alleen is er voor hen ieder bezoek een klein presentje. Onze tandarts weet ook als geen ander hoe hij kinderen op hun gemak stelt.

Klik op knop bewerken om deze tekst te wijzigen

Lees meer
tandtechniek

Tandartspraktijk Voorschoten is een tandarts en Tandtechniekcentrum in één. Dat betekent sneller geholpen worden bij bijvoorbeeld het plaatsen van kronen, implantaten of reparaties aan uw kunstgebit.

Lees meer

Lees meer
IMG-20150818-WA0019

Angst voor de tandarts is niet iets om u voor te schamen. In Nederland zijn er meer dan 2 miljoen mensen die hier last van hebben. Wij begrijpen hoe vervelend dit is. Daarom nemen we extra de tijd voor u en beginnen pas wanneer u zich op uw gemak voelt.

Lees meer

Lees meer
implantaat

Implantologie is een vak apart. Maar wij bouwen graag een langdurige relatie met u op. Dat betekent dat we weten wie u bent en dat wij u willen helpen van a tot z. Daarom hebben we ook een implantoloog in dienst.

Lees meer

Lees meer