Onze visie

Compleet en persoonlijk. Die twee woorden vatten onze visie samen. Wij willen u alles bieden wat u aan mondzorg nodig heeft. Zodat u één adres heeft waar u terecht kunt met al uw vragen. En we willen dat u zich bij dat ene adres prettig voelt. Daarom staan we voor een persoonlijke benadering en echte aandacht.

Hoe ziet dat er uit?
Compleet betekent: een tandarts, mondhygiëne, implantologie, tandtechniek en behandelingen van kinderen en angstige patiënten onder één dak. Persoonlijke aandacht betekent uitgebreid doorspreken wat u belangrijk vindt, wat we gaan doen, waarom we dat gaan doen. Op grond daarvan stellen we een plan op waarmee uw gebit in topconditie wordt gebracht of gehouden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

20151112_110402

Kinderen krijgen bij ons een speciale behandeling. Niet alleen is er voor hen ieder bezoek een klein presentje. Onze tandarts weet ook als geen ander hoe hij kinderen op hun gemak stelt.

Klik op knop bewerken om deze tekst te wijzigen

Lees meer
tandtechniek

Tandartspraktijk Voorschoten is een tandarts en Tandtechniekcentrum in één. Dat betekent sneller geholpen worden bij bijvoorbeeld het plaatsen van kronen, implantaten of reparaties aan uw kunstgebit.

Lees meer

Lees meer
IMG-20150818-WA0019

Angst voor de tandarts is niet iets om u voor te schamen. In Nederland zijn er meer dan 2 miljoen mensen die hier last van hebben. Wij begrijpen hoe vervelend dit is. Daarom nemen we extra de tijd voor u en beginnen pas wanneer u zich op uw gemak voelt.

Lees meer

Lees meer
implantaat

Implantologie is een vak apart. Maar wij bouwen graag een langdurige relatie met u op. Dat betekent dat we weten wie u bent en dat wij u willen helpen van a tot z. Daarom hebben we ook een implantoloog in dienst.

Lees meer

Lees meer