Onze praktijk

Complete en persoonlijke mondzorg

Vanuit onze ervaringen in Zoetermeer hebben we een nieuw mondzorgcentrum gebouwd in Voorschoten. En daar zijn we trots op. In de eerste plaats omdat we hier met de modernste apparatuur werken. Maar ook omdat we deze praktijk samen met een groep patiënten hebben ontwikkeld. De inrichting, onze manier van werken, de faciliteiten, alles is in samenspraak met hen uitgedacht.

Met deze praktijk willen we mondzorg aanbieden van A tot Z. Daarom hebben we een tandarts, implantoloog, mondhygiënist en een compleet tandtechniekcentrum in huis. Zo kunnen we u niet alleen zo goed mogelijk helpen, maar ook snel.

Persoonlijke aandacht voor patiënten is voor ons erg belangrijk. Vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt willen we dat u zich zoveel mogelijk op uw gemak voelt. Dat wij weten wie u bent en wat u prettig vindt in uw behandeling. Daarom nemen we de tijd voor onze patiënten en stellen we samen met u een plan op waarmee we uw gebit in top conditie brengen of houden.

Meld u nu aan voor onze praktijk:

Waarmee kunnen wij u helpen?

20151112_110402

Kinderen krijgen bij ons een speciale behandeling. Niet alleen is er voor hen ieder bezoek een klein presentje. Onze tandarts weet ook als geen ander hoe hij kinderen op hun gemak stelt.

Klik op knop bewerken om deze tekst te wijzigen

Lees meer
tandtechniek

Tandartspraktijk Voorschoten is een tandarts en Tandtechniekcentrum in één. Dat betekent sneller geholpen worden bij bijvoorbeeld het plaatsen van kronen, implantaten of reparaties aan uw kunstgebit.

Lees meer

Lees meer
IMG-20150818-WA0019

Angst voor de tandarts is niet iets om u voor te schamen. In Nederland zijn er meer dan 2 miljoen mensen die hier last van hebben. Wij begrijpen hoe vervelend dit is. Daarom nemen we extra de tijd voor u en beginnen pas wanneer u zich op uw gemak voelt.

Lees meer

Lees meer
implantaat

Implantologie is een vak apart. Maar wij bouwen graag een langdurige relatie met u op. Dat betekent dat we weten wie u bent en dat wij u willen helpen van a tot z. Daarom hebben we ook een implantoloog in dienst.

Lees meer

Lees meer