Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor:

Periodieke controle

Met een preventieve periodieke controle voorkomt u ernstige gebitsproblemen. Door het vroegtijdig opmerken van bijvoorbeeld gaatjes of geïrriteerd tandvlees kunnen wij u voor erger behoeden. Vaak is een advies voldoende, soms is een vervolgafspraak nodig.

Implantologie

Een implantaat is een titaniumstaafje dat de wortel van een tand kan vervangen. Het staafje wordt in uw bot gezet waarna uw bot dichtgroeit en het implantaat helemaal vast komt te zitten. Vervolgens zetten wij hier een kunsttand of meerdere kunsttanden of zelfs een compleet kunstgebit op vast. Dit heeft een aantal voordelen. Het zit stevig vast, uw bot wordt niet kleiner (dit is het geval bij een traditioneel kunstgebit) en u heeft een natuurlijk drukpunt waardoor het geen pijn doet.

Mondhygiëne

Mondhygiëne is alles wat bedoeld is om uw tanden in een goede conditie te houden. Van een check waar u goed en minder goed poetst en tips om uw tandvlees goed te onderhouden tot het verwijderen van tandsteen. Voor al deze dingen kunt u bij ons terecht

Cosmetische behandeling

Uw gebit bepaald een groot deel van uw uitstraling. Het kan voorkomen dat u ondanks een gezonde staat van uw tanden toch niet tevreden bent. Wij helpen u graag een natuurlijk en stralend gebit te creëren. U kunt bijvoorbeeld donkere vullingen laten vervangen door witte, beschadigingen en oneffenheden onzichtbaar maken, tanden laten bleken of lege plekken vervangen door een kroon, brug of implantaat.

Kroon- en brugwerk

Een kroon is een kapje dat over uw eigen tand wordt geplaatst. Uw tand wordt hiervoor afgeslepen en daaroverheen plaatsen wij uw kroon. Gemaakt voor onze eigen tandtechniekafdeling. Uiteraard geheel in de vorm van uw oorspronkelijke tand.

Kunstgebit / uitneembare prothese

Een kunstgebit, ook wel uitneembare prothese genoemd vervangt uw natuurlijke tanden. Het is jammer wanneer dit nodig is, maar het erg prettig dat hier zoveel goede oplossingen voor bestaan. Onze tandtechniek afdeling maakt uw prothese uiteraard volledig op maat en mocht er iets met uw kunstgebit gebeuren, dan is het ook zo weer gerepareerd.

Vullingen

Wanneer één van uw tanden is beschadigt door bacteriën (het zogenaamde ‘gaatje’) plaatsen wij een vulling. Dit voorkomt verdere aantasting en maakt dat de tand er ook weer perfect uitziet.

Waarmee kunnen wij u helpen?

20151112_110402

Kinderen krijgen bij ons een speciale behandeling. Niet alleen is er voor hen ieder bezoek een klein presentje. Onze tandarts weet ook als geen ander hoe hij kinderen op hun gemak stelt.

Klik op knop bewerken om deze tekst te wijzigen

Lees meer
tandtechniek

Tandartspraktijk Voorschoten is een tandarts en Tandtechniekcentrum in één. Dat betekent sneller geholpen worden bij bijvoorbeeld het plaatsen van kronen, implantaten of reparaties aan uw kunstgebit.

Lees meer

Lees meer
IMG-20150818-WA0019

Angst voor de tandarts is niet iets om u voor te schamen. In Nederland zijn er meer dan 2 miljoen mensen die hier last van hebben. Wij begrijpen hoe vervelend dit is. Daarom nemen we extra de tijd voor u en beginnen pas wanneer u zich op uw gemak voelt.

Lees meer

Lees meer
implantaat

Implantologie is een vak apart. Maar wij bouwen graag een langdurige relatie met u op. Dat betekent dat we weten wie u bent en dat wij u willen helpen van a tot z. Daarom hebben we ook een implantoloog in dienst.

Lees meer

Lees meer